Never Good Enough

Alla inlägg under november 2008

Av misslyckadeana - 6 november 2008 06:58

Ni får ursökta att jag inte orkat skriva på ett tag, men allt går åt helvete och jag känner att ångesten bara förvärras av att skriva ner allt.

Men jag har nog bestämt mig nu... och jag vill bara säga förlåt, men jag kommer inte klara av att hålla denna diet, min självdiceplin håller inte för det. Jag ska försökan att bara köra på som jag gjorde innan, äta så lite jag kan. Förlåt Martina, du får gärna fortsätta kämpa om du vill, men jag ger upp den här dietetn nu... :(

På måndag är det nya tag som gäller. Jag ska absolut fortsätta kämpa för min dröm, men mer på mitt eget sätt...


Dagen började mindre bra, men ska ta igen det senare...

Frukost: 2 små mackor med smör på.

Lunch: SKAAA klara mig utan något alls.

Middag: Tror jag kan få laga något och ta med upp till träningen, då behöver jag ju inte äta. Och om jag gör det ändå bestämmer jag ju själv hur mycket osv. Nu fan ska kontrollen fram igen, INTE ÄTA OM MAN INTE GÖR DET FÖR ATT BEVISA ATT MAN ÄTER!!


Nej nu ska jag sätta på lite musik och jogga på stället, sen blir det väl lite andra såna övningar efter ett par låtar med jogging :)


Hoppas det går bra för alla.

Puss och kram <33

Mat
Av misslyckadeana - 3 november 2008 21:13

Först hade jag tänkt skriva ett ganska långt inlägg som skulle sammanfatta helgen och idag, men jag ångrade mig. Jag orkar inte sitta och delge er vilken misslyckad människa ni har kontakt med. Allt jag tänker säga är att jag har en förjävlg period som går åt hlevete, och att vågen gensat snappat upp detta och visar avskyvärda siffror på displayen. Jag måååååste ner nu. Jag klarar inte av ett liv som fet, det går inte att hantera. Faaaan vad jag känner mig äcklig. Helst av allt skulle någon kunna få komma hit och bara typ strypa mig, så att ögonen kanske immas igen lite och det sista jag ser inte nödvändigtvis måste vara allt äckelfett som bara dallrar.

Nej fan, nu ska jag sova, hört att sömn ska vara bra för fettförbränningen, och jag är redan grymt seg, så varför inte passa på XD


Puss och kram <33

Mat

Presentation

Omröstning

Kommer du att følja min nya blogg?
 Ja!
 Nej!
 Tveksamt...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards